Derfor skal du blive serviceøkonom

Den vildt lækre Santa Maria Sydney burger

santamaria

Jeg er denne gang blevet så heldig, at teste noget lækkert mad fra Santa Maria, fra deres nye produkter kaldet: “Street Food”, som Buzzador. – Nøj hvor havde jeg bare glædet mig, til at prøve dette mad. Det så nemlig enormt lækkert ud! – Desværre, ved en fejl, fik jeg ikke den sidste del af pakken med på billedet. – Det sidste produkt fra pakken, var nemlig nogle krydderier til at kunne sylte sine egne grøntsager (eller hvad man eller lige kunne have lyst til at sylte).

Jeg fik prøvet dette mad sammen med en veninde, og vi blev begge to meget hurtigt enige om, at dette helt klart var noget som vi ville begive os ud i, at købe/prøve en anden gang. – Det smagte nemlig enormt lækkert! Det var for mig, som normalt ikke er fan af stærkt mad, tilpas krydret og tilpas stærkt. Dog fik min veninde hurtigt nævnt, at det på ingen måder er stærkt. Jeg følte mig hurtigt svag på det punkt, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du blive serviceøkonom